Voor adressen die u standaard of met regelmaat bezoekt kunt u de functie ‘gebieden’ (ook wel geofencing genoemd) gebruiken.

Met deze functie creëert u een virtueel hek om uw huis, school, werk, supermarkt e.d. Wanneer uw fiets dit hek verlaat of weer binnentreedt ontvangt u vervolgens een melding op uw smartphone of tablet. Een gebied hoeft u één keer in te stellen waarna deze plekken altijd beveiligd zijn.

Notificaties en gebieden

Zet de notificatie beweging gedetecteerduit op plekken waar u een ‘gebied’ instelt. Zo ontvangt u geen bewegingsdetectie meldingen op beveiligde plekken. Bijvoorbeeld wanneer een gezinslid binnen het veilige, virtuele hek ‘thuis’ tegen uw fiets aanloopt.