Wanneer uw Smart app crasht zijn er verschillende oorzaken/oplossingen.

Oplossingen:

• Sluit de app af en start hem opnieuw op.
  • Verwijder de app en download hem opnieuw.
  • Update de app in uw appstore. Een (te) oude appversie kan voor een niet of slecht werkende app zorgen.
  • Update uw smartphone naar de nieuwste software update. De app werkt niet meer met enkele verouderde softwareversies van besturingssystemen.

De app crasht en ik ontvang een foutmelding

Dien een ticket in door rechtsboven in dit portaal op 'Nieuw ondersteuningsticket' te klikken. Benoem hierbij de foutmelding.