Als u uw framenummer niet kan scannen zijn er verschillende oorzaken mogelijk.

• U probeert een verkeerd nummer te scannen. Een framenummer begint altijd met 2 letters en 7 cijfers. De code bevindt zich op het frame, naast het linker pedaal.
  • Uw smartphone geeft geen toegang tot uw camera. Ga naar de instellingen op uw telefoon en geef de Smart app toegang tot uw camera.

Voer het framenummer handmatig in te voeren wanneer het scannen niet lukt. Wanneer u bij het invoeren/scannen een foutmelding krijgt, klik dan hier