Wanneer u uw framenummer niet kunt registreren is er een foutmelding zichtbaar in de app. Dit kan diverse oorzaken hebben:

• Uw fiets is geen Smart e-bike. De Sparta Smart app is alleen beschikbaar voor e-bikes voorzien van GPS.
  • U probeert een verkeerd nummer te registreren. Het framenummer bevindt zich op het frame, naast het linker pedaal. Het framenummer is te herkennen aan een sticker met een streepjescode met 2 letters en 7 cijfers.
  • Tijdens het fabricageproces van uw Smart e-bike is het framenummer niet juist geregistreerd. Indien u een Smart e-bike heeft en het juiste framenummer niet wordt geaccepteerd klik dan rechtsboven op 'Nieuw ondersteuningsticket' en neem contact met ons op.